Zoeken
Menu
Mijn huid-PGO

HINQ Huidprogramma voor zorgverleners

Huidprogramma’s

Werk samen met jouw patiënten aan een behandeling op maat.

Een huidprobleem is vervelend en bijna altijd zichtbaar. Hierdoor ervaren mensen met een huidaandoening niet alleen fysieke, maar vaak ook psychische klachten. In het online huidprogramma staat de patiënt en de behandeling centraal.

Interesse om het online programma in te zetten voor jouw patiënten? Kijk voor meer informatie op de website van HINQ of maak meteen een account aan

Voordelen van een online programma

In het online programma kun je informatie op maat klaarzetten voor jouw patiënten. Bijvoorbeeld informatie over de aandoening en behandeling, vragenlijsten, medicatie en zelfmetingen. Er zijn programma’s voor Urticaria, Eczeem en Netherton. Voor patiënten met andere aandoeningen kun je het algemene huidprogramma inzetten. 

Binnen het programma:

  • Is altijd en overal behandeling mogelijk
  • Kun je informatie op maat klaarzetten voor de patiënt
  • Kun je veilig online communiceren met het zorgnetwerk van de patiënt, zoals andere zorgverleners en familieleden
  • Kun je foto’s en verslagen bekijken

Altijd en overal behandeling mogelijk

Met een online huidprogramma is altijd en overal zorg en advies mogelijk. Zo hoeven patiënten niet meer voor elk consult de deur uit. En kun je de patiënten eenvoudig monitoren, ook als zij niet in de buurt wonen. 

Behandeling op maat

In het online programma kun je instellen welke informatie relevant is voor de patiënt. Zo krijgen zij een programma te zien dat toegespitst is op hun situatie. Je kunt in de online omgeving ook toegang vragen tot de gegevens die patiënten in hun PGO verzamelen. Zo krijg je een compleet beeld van de medische geschiedenis van de patiënt. Het is alleen mogelijk om gegevens in te zien als de patiënt daar toestemming voor geeft. 

Direct communiceren met jouw patiënten

Je kunt via de berichtenfunctie direct contact opnemen met jouw patiënten. In de online omgeving kun je ook schakelen met medebehandelaars. Op deze manier ontstaat een uniek, multidisciplinair zorgnetwerk waarin patiënt en zorgverlener direct met elkaar kunnen communiceren. 

Foto’s en verslagen bekijken

Via de PGO kun je verslagen delen met jouw patiënten. Bijvoorbeeld een verslag van wat jullie hebben besproken tijdens het consult. Patiënten kunnen zelf ook documenten toevoegen, zoals foto’s. Zo kunnen jullie bijhouden hoe de huidaandoening zich ontwikkelt. 

Ik wil een huidprogramma voor mijn cliënten, wat moet ik doen?

Het online programma wordt altijd gestart door de zorgverlener. Zorgverleners kunnen het programma voor hun cliënten starten in de online omgeving. 

Online huidprogramma in de PGO

Het online programma is onderdeel van de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido. Je kunt jouw patiënten uitnodigen om in de PGO van Ivido online samen te werken aan de behandeling. Patiënten kunnen Ivido gewoon op de computer of tablet gebruiken. In deze online omgeving kunnen zij alle informatie over hun gezondheid op 1 plek verzamelen. Ivido heeft het MedMij label. Dat betekent dat het veilig is om te gebruiken en dat de privacy gewaarborgd is. 

Koppeling met PGO van de patiënt

Om het huidprogramma met jouw patiënten te gebruiken, werk je als zorgverlener ook in een online omgeving. Dit is de online Zorgnetwerk Omgeving (ZNO) van HINQ. Deze omgeving maakt het mogelijk te koppelen met de PGO van de patiënten. Door de digitale koppeling kan de behandeling altijd en overal plaatsvinden. Patiënten hoeven zo niet elke keer op consult te komen. 

Interesse om het online programma in te zetten voor jouw patiënten? Kijk voor meer informatie op de website van HINQ of maak meteen een account aan

Heb je vragen over wat er nog meer mogelijk is met de Zorgnetwerk Omgeving van HINQ? Neem contact met ons op via info@hinq.nl 

Omhoog