Zoeken
Menu
Mijn huid-PGO

Ivido Huidprogramma voor mensen met een huidaandoening

Als je een huidaandoening hebt, betekent dat vaak dat je meer zelf controle wilt over je huidaandoening. Soms heb je ook je te maken hebt met veel verschillende zorgverleners. Het kan ook wel eens lastig zijn om het overzicht te houden over alle informatie over jouw gezondheid. Je kunt dit nu allemaal bijhouden op één plek: in een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (kortweg: PGO). Huidhuis is verbonden met de PGO van Ivido. 

https://www.youtube.com/watch?v=YCaViF_7NpQ

Je kunt Ivido gewoon op je computer of tablet gebruiken. In deze online omgeving kun je alle informatie over jouw gezondheid veilig op 1 plek verzamelen en zelf bijhouden hoe het met je gezondheid gaat. Zo kun je:

  • gegevens ophalen van jouw afspraken en behandelingen. Bijvoorbeeld van de huisarts of het ziekenhuis.
  • metingen invullen, bijvoorbeeld je temperatuur, gewicht of slaapduur. 
  • de voortgang van jouw huidaandoening bijhouden door foto’s in je dossier op te slaan. 
  • inzicht krijgen in andere aspecten van jouw gezondheid, zoals stress. 

Je kunt meteen aan de slag: Maak meteen een account aan of lees meer informatie op de website van Ivido

Huidprogramma’s

Werk samen met jouw zorgverleners aan een optimale behandeling

Een huidprobleem is vervelend en bijna altijd zichtbaar. Hierdoor ervaren mensen met een huidaandoening niet alleen fysieke, maar vaak ook psychische klachten. In het online huidprogramma staat de huidaandoening en de behandeling centraal.

Online Huidprogramma’s in de PGO van Ivido

Huidhuis is verbonden met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido en heeft als doel de zorg voor huidafwijkingen in Nederland efficiënter te laten verlopen en te verbeteren. Jouw zorgverlener kan jou uitnodigen om in de PGO van Ivido online samen te werken aan de behandeling van jouw huidaandoening. Je kunt gratis een account aanmaken. Door de digitale koppeling met jouw zorgverlener kan de behandeling altijd en overal plaatsvinden. Je hoeft dus niet elke keer op consult te komen.

Voordelen van een online programma

In het online programma vind je informatie die bij jouw aandoening past. Bijvoorbeeld vragenlijsten, foto’s, medicatie en meetwaarden. Zo zijn er programma’s voor Urticaria, Eczeem en Netherton. Heb je een andere huidaandoening? Ook dan kun je Ivido gebruiken. 

Binnen het programma:

  • Is altijd en overal behandeling mogelijk
  • Vind je informatie die past bij jouw aandoening en jouw situatie
  • Kun je veilig online communiceren met jouw zorgnetwerk, zoals zorgverleners en familieleden
  • Kun je foto’s en verslagen toevoegen

Altijd en overal behandeling mogelijk

Met een online huidprogramma is altijd en overal zorg en advies mogelijk. Zo hoef je niet meer voor elk consult de deur uit. En dat geldt ook als je meerdere zorgverleners hebt, in verschillende ziekenhuizen.

Informatie die past bij jouw aandoening en jouw situatie

In jouw PGO kun je informatie over jouw gezondheid verzamelen. Je kunt ervoor kiezen om deze informatie te delen met jouw zorgverleners. Zij krijgen dan een goed en compleet beeld van jouw medische geschiedenis en huidige behandeling. Zo kunnen jouw zorgverleners een behandeling aanbieden die bij jou past. Jij bepaalt zelf wie jouw dossier mag bekijken. 

Direct communiceren met jouw zorgverlener 

Het online programma wordt altijd gestart door de zorgverlener. Word je behandeld door meerdere zorgverleners? Dan kunnen zij ook worden toegevoegd aan het programma. In de PGO kun je de bevindingen en verslagen van jouw zorgverlener lezen. Je kunt via de berichtenfunctie ook direct contact opnemen met je zorgverlener. 

Voeg foto’s en verslagen toe

Jouw zorgverlener kan in de PGO verslagen met jou delen. Bijvoorbeeld een verslag van wat jullie hebben besproken tijdens het consult. Je kunt ook zelf documenten toevoegen, zoals foto’s. Zo kunnen jij en je zorgverleners zien hoe de huidaandoening zich ontwikkelt en hoe jouw huid op een behandeling reageert. 

Ik heb al een account:

Inloggen in jouw Ivido PGO

Ik ben huidpatiënt en wil met het programma werken, wat moet ik doen?

Het huidprogramma wordt altijd gestart door een zorgverlener. Wil jij ook aan de slag met het online programma? Vraag ernaar bij jouw zorgverlener. 

Een PGO aanmaken kun je zelf doen. Zo kun je alvast aan de slag met het bijhouden van jouw gezondheid. Maak meteen een account aan 

Over Ivido

Ivido is een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (kortweg: PGO). Je kunt Ivido gewoon op je computer of tablet gebruiken. In deze online omgeving kun je alle informatie over jouw gezondheid op 1 plek verzamelen. Ivido heeft het MedMij label. Dat betekent dat het veilig is om te gebruiken en dat jouw privacy gewaarborgd is. 

Wil je meer weten over Ivido? Neem dan eens een kijkje op de website van Ivido. Of bekijk welke online programma’s Ivido nog meer biedt. 

Omhoog